Ömer Levent GÖKÇE

Ömer Levent GÖKÇE
Ömer Levent GÖKÇE
INNOGIN
1960 yılında Ağrı’da doğdum. İlk, orta ve lise öğrenimimi burada tamamladıktan sonra girdiğim İTÜ’den, 1983 yılında Elektronik ve Haberleşme Mühendisi olarak mezun oldum. Aselsan’da Ar-Ge Mühendisi olarak başladığım iş hayatına, 1987 yılında Siemens Haberleşme Sistemleri Bölümünde Sistem Mühendisi olarak devam ettim.  20 yıllık Siemens kariyerimde Haberleşme Ağları Servis, Satış ve Bölüm Yöneticiliği görevlerinde bulundum. Yöneticiliğini üstlendiğim Haberleşme Ağları Bölümü’nün, Nokia ile birleşmesi sonrasında; Nokia Siemens Şirketinde 3 yıl üst düzey yöneticilik yaptım. 2010 yılında katıldığım Cisco Türkiye bünyesinde Türk Telekom Grubundan sorumlu yöneticilik görevini yürüttüm. Halen şirket ve girişimcilere Kurumsal ve Yenilikçilik Yönetimi, Dijital Dönüşüm, Girişimcilik vb. gibi konularda mentorluk, eğitim, işletme koçluğu ve danışmanlık desteği veriyorum.

İsveç kökenli Innovation 360 Group AB tarafından akredite Deneyimli Uluslararası İnovayon Yöneticisi; Mesleki Yeterlilik Kurumu tarafından akredite KOBİ Danışmanı; Egesys trafından akredite KOBİMEN Mentoru ünvanlarına sahibim.
Tübitak BİGG, UNIDO Temiz Teknolojiler Innovasyon Programı, Kalkınma Ajansları Girişimcilik destek programları, EU Horizon 2020, Avrupa Kalkınma Bankası-EBRD Star Ventures gibi aktivitelere mentor, eğitmen, işletme koçu, jüri üyesi ve danışman olarak destek vermekteyim. Avrupa Mentorluk ve Koçluk Konseyi -EMCC üyesiyim. Çalışmalarımı, organizasyonlara yenilikçilik ve kurumsal gelişim konularında destek vermek üzere kurmuş olduğum `innogin` bünyesinde sürdürüyorum.

İngilizce ve Almanca biliyorum; Klarinet ve Piyano çalıyorum; kayak, trekking, yüzme, bisiklet ve yelkencilik gibi doğa sporları ile uğraşıyorum.Felsefe, psikoloji, insan ve toplum bilimi alanlarına ilgi duyuyorum. Ankara ve İstanbul’da yaşıyorum.