KOBİMEN AKADEMİ Mentorlerinden KOBİ'lere Ücretsiz Mentorluk Desteği!

EGESYS tarafından yürütülen Kobimen Akademi mentor eğitim projesi kapsamında eğitim programını tamamlayan mentorler tarafından firmalara ücretsiz mentorluk desteği sağlanacaktır.  Mentorluk desteği ile Ar-Ge ve inovasyon odaklı firmaların sağlıklı büyümeleri ve rekabet güçlerinin artırılması amaçlanmaktadır.
 
TÜBİTAK tarafından mali olarak desteklenen proje ile KOBİ’lere üç farklı alanda 20 saat mentorluk desteği verilecektir:
  • HORIZON 2020 Mentorluk Programı: Bu programa sadece UFUK 2020 KOBİ Aracına (H2020 SME Instrument’e) proje sunmayı düşünen ve Avrupa KOBİ tanımına uyan firmalar başvuru yapabilirler.
  • Stratejik Teknoloji ve Ürün Yönetimi (STÜY) Mentorluk Programı: Bu programa Ar-Ge ve yenilik kapasitelerini artırmak isteyen KOBİ ölçeğindeki firmalar başvuru yapabilirler.
  • İleri Mühendislik ile Tasarım Mentorluk (İMT) Programı: Bu programa ileri mühendislik ile tasarım yapan ve süreçlerini iyileştirmek isteyen KOBİ ölçeğindeki firmalar başvuru yapabilirler.
Sınırlı sayıda KOBİ’nin yararlanabileceği bu program kapsamında yer almak isteyen firmalarımızın başvurularını en geç 15 Mayıs 2016  tarihine kadar yapmaları gerekmektedir. Başvurular  ArGeMentor platformundan alınmaktadır.

Türkiye’nin her yerinden başvuru kabul edilmektedir. Firmaların bulundukları şehirde uygun mentor adayı bulunması durumunda mentorluk desteği verilebilecektir. Eğitimlerini tamamlayan mentorlerin listesine ulaşmak için tıklayınız.

EGESYS, kuruluşların Ar-Ge ve inovasyon kapasitelerinin artırılması ve ulusal/uluslararası desteklerden faydalanmasına yönelik eğitim ve danışmanlık desteği veren, Türkiyenin ilk KOBİ mentorluğu programlarından ArGeMentor ve Ulusal Mentor Havuzu için mentorluk eğitimleri vermek üzere Kobimen Akademi projelerinin uygulayıcısı olarak TÜBİTAK tarafından yetkilendirilmiş uzman bir kuruluştur.