EGESYS ve Bilim, Sanayi Teknoloji Bakanlığı'nın işbirliği devam ediyor.

Geçtiğimiz dönem birincisi gerçekleşen KÜSİ Ar-Ge ve İnovasyon Mentorluğu Eğitimi, 16 Nisan 2018 tarihinde ikinci dönem eğitimlerine başladı. 16 Nisan 2018 tarihinde online eğitime başlayan çok değerli KÜSİ İl temsilcileri ve Sanayi Bakanlığı İl Müdürleri 7 Mayıs 2018 tarihinde Ankara Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığın'da gerçekleşen sınıf içi eğitimi için bir araya geldi.

Ar-Ge ve İnovasyon Mentorluğu Eğitimi, “Online Eğitim (32 saat)”, “Sınıf İçi Eğitim (8 Saat)” ve “Saha Uygulaması (20 saat)” olmak üzere 3 modülden oluşmaktadır. Online Eğitim süreci 6 Mayıs 2018 tarihi itibariyle tamamlanmış olup 7 Mayıs 2018 tarihinde Bakanlık bünyesinde 27 Çalışma Grubu üyesi ve 19 Sanayi Bakanlığı İl Müdürünün geniş katılımı ile Sınıf İçi Eğitimi gerçekleştirilmiştir. Eğitim, tüm gün sürmüş olup katılımcılar açısından oldukça verimli geçmiştir.

Ar-Ge  ve İnovasyon odaklı mentorluk programımızın sınıf içi eğitimine, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Genel Müdürü İlknur İNAM'da ziyarette bulunarak eğitim programının önemine dikkat çekmiştir.